Nieuw in Opmeer:
Sportieve
peuteropvang!

Opvang op maat!
Vast, flexibel of incidenteel

 

Sport en spel bij Sportcentrum De Weyver

BSO JimpyPlay in Hoogwoud

Sporthal De Weijver
BSO JimpyPlay in Hoogwoud is gevestigd in Sporthal De Weijver. Door deze unieke locatie hebben de kinderen hier een walhalla aan ruimte. Zowel binnen als buiten zijn er zeer veel mogelijkheden. Buiten beschikken we over een heel groot gras- en speelveld met een pannakooi en skatebaan. 5 minuten verder lopen hebben we een schitterende natuurspeeltuin en een buitenzwembad waar we (wanneer het weer het toelaat) graag naar toe gaan.

Grote binnen- en buitenruimte
Ook binnen hebben we geen gebrek aan ruimte. Doordat we gebruik maken van de sporthal of de tennishal, is er naast de eigen BSO-ruimte altijd voldoende ruimte om te sporten en spelen. Zo kunnen we voetballen, verstoppertje in het donker, apenkooien, tennissen, enz. Willen de kinderen het liever wat rustiger aan doen, dan is dat geen probleem. Er zijn diverse hoekjes, waar de kinderen zich kunnen terugtrekken om even lekker te chillen of een boekje te lezen. Ook de speelhoeken met poppen, lego, kapla en Knex doen het erg goed.

Knutselen
Door onze goedgevulde knutselkast kunnen de kinderen heerlijk creatief bezig zijn. Ook bieden de medewerkers regelmatig knutselactiviteiten aan.

JimpyPlay administratie

Jos: 06 - 5757 2124

Kelly: 06 - 1981 5118

 

Postadres:

Zwanebloem 53
1657 KM Abbekerk

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  

 Ouderlogin 

 

Jimpy links 

Buitenschoolse opvang
De Weijver 7
1718 MS HOOGWOUD
Locatie: 06 - 2075 5788

Peuteropvang

De Weijver 7
1718 MS HOOGWOUD
Locatie: 06 - 2075 5788

Volg ons op