Nieuw in Opmeer:
Sportieve
peuteropvang!

Opvang op maat!
Vast, flexibel of incidenteel

 

Zoveel spelletjes en speelgoed!

Oudercommissie

JimpyPlay vindt het belangrijk dat de ouders zich betrokken voelen. Wij staan dan ook open voor ideeën en adviezen van de ouders. Wij willen samen werken met een betrokken en kritische oudercommissie die met ons meedenkt, en ook rekening houdt met de ruimte om te ontwikkelen en ondernemen. Het doel van de oudercommissie is om de collectieve belangen van de ouders en hun kinderen zo goed mogelijk te behartigen. Er is regelmatig overleg met de medewerkers van JimpyPlay over het beleid en de uitvoering daarvan. Mocht je interesse hebben om zitting te nemen in de oudercommissies, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gegevens oudercommissie Hoogwoud:

Mogen wij ons aan u voorstellen?
De Ouderraad (OR) is een groep enthousiaste ouders van kinderen van BSO JimpyPlay Hoogwoud. We houden ons onder andere bezig met het meedenken bij praktische ontwikkelingen, het goedkeuren van beleidsstukken en het (mede) organiseren van activiteiten. Hierbij valt te denken aan bijv. de dag van de pedagogisch medewerker.

De OR heeft een bestuur, waarin een voorzitter, een secretaris en een penningmeester  zijn vertegenwoordigd.

Wij vergaderen 4/5 keer per jaar. Meestal op locatie bij JimpyPlay of een enkele keer bij iemand van de OR thuis.
De OR wil graag de betrokkenheid van de ouders vergroten en een stem zijn voor de ouders. Als ouders hebben wij een belangrijke input en u merkt dat er genoeg mee te denken is.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van de OR? Wilt u ook lid worden of een punt inbrengen? U kunt altijd de leden van de Ouderraad aanspreken.

Vriendelijke groet van de ouderraad,

Joyce van der Fluit, Monique van Diepen, Tamara Tesselaar, Patricia van Rooijen, Merel Mooij

JimpyPlay

Zwanebloem 53
1657 KM Abbekerk
T: 0229 - 844 335

M: 06 - 5757 2124

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin 

 

 

BSO HOOGWOUD

De Weijver 6
1718 MS HOOGWOUD
Telefoonnummer 06 - 2075 5788

Peuteropvang HOOGWOUD

De Weijver 6
1718 MS HOOGWOUD
Telefoonnummer 06 - 2075 5788

Volg ons op