Nieuw in Opmeer:
Sportieve
peuteropvang!

Opvang op maat!
Vast, flexibel of incidenteel

Pedagogisch beleid

Wij staan voor een professionele en betaalbare kinderopvang, waarbij de belevingswereld van het kind centraal staat. Wij willen veel meer doen dan een kind  goed en veilig opvangen. Wij willen dat kinderen die tijd op een prettige en uitdagende manier doorbrengen in een speelse, vrolijke, kindvriendelijke omgeving.

Wij bieden kinderen, naast de momenten van rust, activiteiten aan die ze wensen op het gebied van sport, spel, cultuur en creatie. JimpyPlay houdt kinderen op een speelse en ontspannen manier bezig. We geven kinderen daarbij alle ruimte. Het kind kan aangeven welke activiteit hij of zij graag wil doen

Het pedagogisch beleidsplan is opgesteld voor de ouders/verzorgers, collega’s en andere belangstellenden. Een beleidsplan is nooit af. Nieuwe ervaringen en inzichten zijn redenen om voortdurend kritisch naar dit pedagogisch beleidsplan te kijken en indien nodig aan te passen. Ons doel blijft daarbij: een kinderopvang zijn, waarbij het welzijn van het kind voorop staat. En vooral: actief aansluiten bij de belevingswereld van het kind.

Hiernaast kun je het pedagogisch beleidsplan voor BSO en Peuteropvang downloaden.

JimpyPlay administratie

Jos: 06 - 5757 2124

Kelly: 06 - 1981 5118

 

Postadres:

Zwanebloem 53
1657 KM Abbekerk

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  

 Ouderlogin 

 

Jimpy links 

Buitenschoolse opvang
De Weijver 7
1718 MS HOOGWOUD
Locatie: 06 - 2075 5788

Peuteropvang

De Weijver 7
1718 MS HOOGWOUD
Locatie: 06 - 2075 5788

Volg ons op