Nieuw in Opmeer:
Sportieve
peuteropvang!

Opvang op maat!
Vast, flexibel of incidenteel

 

element 16

Oudercommissie

JimpyPlay vindt het belangrijk dat de ouders zich betrokken voelen. Wij staan dan ook open voor ideeën en adviezen van de ouders. De oudercommissie is een betrokken en kritische groep ouders die met ons meedenkt, maar ook rekening houdt met de ruimte om te ontwikkelen en ondernemen. Het doel van de oudercommissie is om de collectieve belangen van de ouders en hun kinderen zo goed mogelijk te behartigen.

Er is regelmatig overleg met de medewerkers van JimpyPlay over het beleid en de uitvoering daarvan. De notulen van de overleggen kunnen worden bekeken op de locatie. Vraag een van de leidsters hiernaar of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie is de Oudercommissie: 

Mogen wij ons aan u voorstellen? De OuderCommissie (OC) is een groep enthousiaste ouders van kinderen van BSO JimpyPlay Hoogwoud. We houden ons onder andere bezig met het meedenken bij praktische ontwikkelingen, het goedkeuren van beleidsstukken en het (mede) organiseren van activiteiten. Hierbij valt te denken aan bijv. de dag van de pedagogisch medewerker, de opvangtarieven of het pedagogische beleidsplan.

De OC heeft een bestuur, waarin een voorzitter, een secretaris en een penningmeester zijn vertegenwoordigd. Wij vergaderen 4/5 keer per jaar. Meestal op locatie bij JimpyPlay of een enkele keer bij iemand van de OC thuis.

De OC heeft als doel de betrokkenheid van de ouders te vergroten en een stem te zijn voor de ouders. Als ouders hebben wij een belangrijke input en wij vinden het daarom belangrijk om ruimte te krijgen om mee te denken. Wij hopen dit via de Oudercommissie voor jullie te doen.

Meer weten? Bent je nieuwsgierig naar het werk van de OC, wil je een punt inbrengen of ook lid worden? Spreek de leden van de Oudercommissie gewoon direct aan of neem direct met ons contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en wij bellen jou even.

Vriendelijke groet van de oudercommissie,

Merel Mooij (voorzitter)

Saskia Langedijk (secretaris)

Mariska Appel (penningmeester)

Sandra Schipper

JimpyPlay administratie

Jos: 06 - 5757 2124

Kelly: 06 - 1981 5118

 

Postadres:

Zwanebloem 53
1657 KM Abbekerk

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  

 Ouderlogin 

 

Jimpy links 

Buitenschoolse opvang
De Weijver 7
1718 MS HOOGWOUD
Locatie: 06 - 2075 5788

Peuteropvang

De Weijver 7
1718 MS HOOGWOUD
Locatie: 06 - 2075 5788

Volg ons op