De kinderopvang in Opmeer waar je kind lachend naartoe gaat

JimpyPlay: de leukste BSO en peuterspeelzaal in Hoogwoud

Als ouder vind je één ding het allerbelangrijkst bij het kiezen van een kinderopvang: plezier. Dat jouw kind blij naar de opvang gaat en er ook lachend vandaan komt. Dat je kind honderduit vertelt over de beleefde avonturen en alle energie op een leuke manier kwijt kon. Dat alles is waar wij bij JimpyPlay voor gaan. Wij zijn niet zomaar een kinderdagverblijf in Hoogwoud. Bij onze BSO en peuterspeelzaal draait alles om plezier maken, kind mogen zijn, op een speelse manier bewegen en jezelf ontwikkelen.

De plek waar elk kind zichzelf mag zijn

Wij zijn een kinderopvang in Hoogwoud waar elk kind zichzelf kan zijn. Waar kinderen compleet kunnen opgaan in hun eigen belevingswereld. Waar je kind zijn energie kwijt kan na een dag stilzitten op school. En waar creatieve kinderen zich kunnen terugtrekken met een knutselproject. “Eén groot speelparadijs”, werden we ooit door een kind genoemd. We denken (naast de regels die er uiteraard ook zijn) namelijk graag buiten de kaders. Zo kan elk kind zich ontwikkelen op een eigen manier.

Buitenschoolse opvang

Onze voor- en naschoolse opvang is echt op je kind afgestemd. Dat zeggen we niet alleen. Dat merk je aan alles wat we doen. We zijn een kleinschalige opvang waar uiteraard regels zijn, maar geen strakke programma’s. Bij ons mogen kinderen kind zijn. De wereld ontdekken op een speelse manier die bij hen past.

We besteden veel aandacht aan sport, spel, knutselen en cultuur. Elke dag bewegen we minstens 45 minuten. Voetballen, beatboxen, knutselen of bouwen met Lego. Er kan en mag van alles. We zijn ook in vakanties geopend en doen over dagen ruilen niet moeilijk.

Peuterspeelzaal

Vier ochtenden per week is jouw peuter bij ons welkom. Samen met andere kinderen gaat je kind spelenderwijs de wereld ontdekken. We laten de peuters volop dingen meemaken, zien, horen, proeven en voelen. Elke dag is er een vaste dagindeling, maar we gaan ook volop samen op avontuur met leuke activiteiten.

Daarnaast bewegen we elke dag met elkaar om zo de motorische ontwikkeling te stimuleren. Dat doen we op een speelse manier, met o.a. peutergym, dansen, muziekles en knutselprojecten. Natuurlijk is er veel persoonlijke aandacht.

bekijk
onze
pakketten

Elke dag leuke activiteiten én beweging

Zowel bij onze peuterspeelzaal als bij de BSO organiseren we dagelijks leuke activiteiten. Altijd passend bij de ontwikkelfase van je kind. Dat varieert van voetbaltoernooien en vliegen met drones in de sporthal tot schilderen met modder. En van de eenden voeren tot natuurspeurtochten. Uiteraard is elk kind vrij om daar wel of niet aan mee te doen. Juist zo kan ieder kind zichzelf zijn.

Verder geven we de kinderen bewegingsruimte. Letterlijk en figuurlijk. Door onze locatie in een sporthal kunnen kinderen zelfs op regenachtige dagen nog volop rondrennen. We gaan elke dag volop bewegen met elkaar. Binnen in de hal, buiten in onze eigen speeltuin of op het terrein. Dat is goed voor de motorische ontwikkeling en veel kinderen hebben daar ook behoefte aan. Opties genoeg om bewegend en spelend de wereld te ontdekken!

Onze kinderopvang in het kort

Bij ons kinderdagverblijf in Hoogwoud kunnen kinderen terecht uit de hele gemeente Opmeer, dus uit de dorpen Hoogwoud, Spanbroek en Opmeer. Dit is wat onze kinderopvang kenmerkt:

 

  • Elke dag activiteiten voor sport, spel en knutselen
  • Unieke locatie: in een sporthal
  • Uitgebreide buitenruimte om te spelen en bewegen
  • Ook aandacht voor muziek maken
  • Opvang die echt op elk kind is afgestemd
  • Dagen ruilen is geen probleem

Plan een rondleiding

Wil je ontdekken of JimpyPlay als opvang past
bij jou en je kind? We geven je graag een
uitgebreide rondleiding. Ook je kind is
daarbij heel welkom. Benieuwd? Maak
een afspraak voor een persoonlijke
rondleiding.

..Inschrijven

Ben jij er al van overtuigd dat
JimpyPlay dé opvang in de gemeente Opmeer
is waar jouw kind behoefte aan heeft? Je kunt
je kind ook direct inschrijven voor onze
BSO of peuterspeelzaal. Vul daarvoor
het inschrijfformulier in. Dan nemen
we snel contact met je op.

Onze unieke locatie: kinderdagverblijf in een sporthal

Wat is er als kind nu leuker dan volop kunnen rondrennen? Dat alles kan bij JimpyPlay. Ons kinderdagverblijf in Hoogwoud is gevestigd in Sporthal De Weijver, waardoor de kinderen altijd kunnen spelen en sporten. ook als het regent dat het giet.

Verder zijn we zo goed als elke dag buiten te vinden. Er is een omheinde buitenruimte, waar we de kinderen onder begeleiding laten spelen. Verder is er een recreatieterrein vlakbij, met onder andere een natuurspeeltuin, basketbalveld, pannakooi en openluchtzwembad. Ook in de opvang zelf is natuurlijk genoeg te beleven. Zo hebben we voor creatieve kinderen een goedgevulde knutselkast en leuke knutselactiviteiten. Verder hebben we Lego, sensorisch speelgoed, Knex, Kapla, poppen, verkleedkleding en nog veel meer. Speelplezier gegarandeerd!

Meer weten?

Heb je vragen over ons kinderdagverblijf in Hoogwoud? Wil je meer weten over onze opvang? Of lijkt het je leuk om een rondleiding te krijgen? Neem contact op. Dan vertellen we je met alle plezier meer!

E: administratie@jimpyplay.nl
T: 06 – 57 57 21 24 (Jos)
T: 06 – 19 81 51 18 (Kelly)

Waar vind je ons kinderdagverblijf in Hoogwoud?

Zowel onze BSO als de peuteropvang is gevestigd in sporthal De Weijver in Hoogwoud. De perfecte locatie om dagelijks leuke sport- en spelactiviteiten te organiseren. Je vindt ons hier:

JimpyPlay
De Weijver 7
1718 MS HOOGWOUD

Vraag een
rondleiding
aan