JimpyPlay: de kinderopvang in Hoogwoud waar je kind blij naartoe gaat

De kinderopvang waar je kind blij van wordt

Dat jouw kinderen ‘s ochtends blij zijn dat ze naar JimpyPlay mogen. Dát is waar wij elke dag voor gaan als kinderopvang in Hoogwoud. Daarom doen wij het anders dan anders. Bij ons krijgen kinderen alle ruimte om te sporten en te spelen, hun creativiteit de vrije loop te laten, hun energie bewegend kwijt te raken én om de wereld spelenderwijs te ontdekken. Kortom: bij ons mag elk kind kind zijn. Zo maken we van de opvang geen “moetje”, maar een plek waar je kind met een glimlach naartoe gaat.

Elke dag sport, spel en creativiteit

Bij onze kinderopvang in Hoogwoud draait het allemaal om jouw kind. Ja, dat zal waarschijnlijk elke kinderopvang zeggen. Maar wij geven er een andere betekenis aan. We verplaatsen ons volledig in de wereld van je kind. We willen dat kinderen de tijd op de opvang met plezier doorbrengen. Dat ze avonturen beleven waar ze jou thuis bij het avondeten honderduit over vertellen. En dat ze hun speelse zelf kunnen zijn.

Daarom organiseren we elke dag leuke activiteiten. Natuurlijk afgestemd op de ontwikkelfase van het kind. Van klauteren tot slijm maken. En van taarten bakken tot beatboxen. Natuurlijk hebben de kinderen daarbij zelf een keuze. Willen ze liever iets anders doen? Dan is ook die ruimte er.

“Eén groot speelparadijs” noemde een kind ons ooit. Wij zien JimpyPlay zelf vooral als een fijne plek waar uiteraard regels zijn, maar waar we niet te veel in kaders denken. Er kan en mag van alles, juist omdat kinderen zich zo ontwikkelen op een manier die past. Bovendien is dat dé manier waarop zij hun talenten kunnen doorontwikkelen.

We laten kinderen bewegend de wereld ontdekken

Het mooie aan kinderen is dat ze spelenderwijs de wereld leren te ontdekken. Wij gunnen hen graag alle kans om dat te doen. Bij ons krijgen kinderen bewegingsruimte. Letterlijk en figuurlijk. Binnen en buiten organiseren we iedere dag activiteiten en zijn we volop aan het bewegen.

Dat doen we bewust. Volgens onderzoek worden kinderen steeds passiever. Een zorgwekkende ontwikkeling! Daarom geloven wij dat kinderopvang de plek bij uitstek is waar kinderen op een speelse manier kunnen bewegen.

“Elke dag bewegen we minimaal 45 minuten.
Dat is goed voor de motorische ontwikkeling,
is gezond en geeft kinderen een
uitlaatklep na al het zitten.”

JimpyPlay in het kort

  • Elke dag activiteiten voor sport, spel en knutselen
  • Unieke locatie: in een sporthal
  • Uitgebreide buitenruimte om te spelen en bewegen
  • Ook aandacht voor muziek maken
  • Opvang die echt op elk kind is afgestemd
  • Dagen ruilen is geen probleem

Unieke locatie in de sporthal

Onze kinderopvang is gevestigd in Hoogwoud in Sporthal De Weijver.
Een unieke locatie die kinderen alle bewegingsvrijheid biedt waar zij zo naar hunkeren! Doordat we in een sporthal zijn gevestigd, kunnen kinderen ook bij slecht weer volop spelen. Buiten kunnen de kinderen uitrazen op het terrein, in de pannakooi en op de skatebaan. Op vijf minuten lopen zijn een natuurspeeltuin (waar we het hele jaar door vaste gast zijn) en een buitenzwembad gevestigd.

En willen kinderen liever wat rustiger aan doen, dan zijn er ook allerlei
mogelijkheden om zich terug te trekken. In de speelhoek kunnen kinderen
spelen met poppen, Lego, Kapla en Knex. En voor de creatieve kinderen
hebben we een goedgevulde knutselkast.

Mogen we jou rondleiden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze kinderopvang in Hoogwoud?
Ons team leidt jou en je kind graag rond.
Neem contact op om een persoonlijke rondleiding te plannen.

Al 12 jaar de plek waar jouw kind kind mag zijn

Wij – Esther en Jos – zijn JimpyPlay in 2011 gestart als kinderopvang in Hoogwoud met de focus op bewegend ontdekken. We hadden destijds zelf kinderen in de BSO-leeftijd, maar hoorden veel negatieve geluiden over BSO’s. We hoorden over vaste kaders of strakke programma’s waar ook aan wordt vastgehouden als een kind op dat moment andere behoeften heeft. Dat moest anders!

Toen de plek in Sporthal De Weijver vrijkwam, werd JimpyPlay geboren. In de loop der jaren hebben we samen met een prachtig team JimpyPlay opgebouwd. Bij ons vind je geen medewerkers die vanuit een hoekje toekijken. Nee, ze spelen mee, helpen kinderen ontdekken en hebben net zoveel plezier als de kinderen zelf.

Vraag een
rondleiding
aan

Het team van JimpyPlay

Bij JimpyPlay werken we met een team dat elke dag vol enthousiasme
de kinderen begeleidt bij het spelenderwijs leren kennen van de wereld.
Onze medewerkers hebben allemaal een relevant diploma en veel ervaring.
Daarnaast werken we met vrijwilligers met een afstand tot de arbeidsmarkt
die met ongelooflijk veel plezier de kinderen iets bijbrengen.

Ons team stelt zich graag aan je voor:

Pedagogisch medewerker

Anita vindt het mooi om bij JimpyPlay een plek te creëren die voor de kinderen aanvoelt als thuis. Zo kan elk kind zich fijn en veilig ontwikkelen. Anita is empathisch, liefdevol en rustig. Creatief ook. Ze speelt graag tennis en houdt van knutselen. Daarnaast houdt ze van theebiscuits. Het liefst zou ze een half pak bij de thee eten.

Pedagogisch medewerker

Dominique is een echte creatieveling en is dol op de kinderen. Ze vindt het prachtig om de kinderen te zien groeien en ze plezier te zien hebben. Samen creatief bezig zijn is één van de dingen die ze het liefst doet. Oh ja, en (vals) meezingen op de muziek is ook een guilty pleasure van haar.

Houder & pedagogisch medewerker in ontwikkeling

Spelen, bewegen, volop kind zijn en samen plezier maken – dat vindt Esther het allerleukste. JimpyPlay is haar grootste passie en maakt haar ook blij. Zij is rustig, liefdevol en een echte (creatieve) duizendpoot. Koekjes en taarten bakken vindt zij leuk. Maar zij wordt ook heel blij van bakfilmpjes, kerstfilms, kerstliedjes, op vakantie gaan en winkelen.

Houder

Jos maak je blij met een patatje stoofvlees, met Bossche Bollen en met appeltaart en ijs. Maar ook door hem dingen te laten regelen. Dat vindt hij het leukst om te doen bij JimpyPlay. En natuurlijk het brengen en halen van de kinderen want dan heeft hij de mooiste gesprekken. Op de achtergrond is Jos druk met de administratie. Verder brengt hij zijn tijd het liefst kokend, skiënd of gamend door.

Locatiemanager

Kelly werkt alweer 10 jaar bij JimpyPlay. En kent het bedrijf daarom door en door. Zij heeft meer dan 16 jaar ervaring in de kinderopvang. Ze houdt van de humor van kinderen. Elke dag valt er wel wat te lachen. Kelly is gek op koken en uitslapen (dat laatste niet op werkdagen). En ze leeft zich graag uit op creatieve hobby’s als schilderen en knutselprojecten. Ook met de kinderen samen.

Stagiair Sport en Bewegen

Loïs maak je blij met een kopje thee en een filmpje op de bank. Daar kan zij echt van genieten. Maar ook van het werken met kinderen. En dan vooral de puurheid. Als stagiaire wil zij de kinderen enthousiast maken. En ze leren hun grenzen te verleggen. In de sporthal maar ook daar buiten. Loïs is vrolijk, positief en sportief. Dit kan van alles zijn: wielrennen, volleyballen, zwemmen of een potje voetbal.

Pedagogisch medewerker

De humor, de leuke uitspraken van kinderen en kinderen zien groeien en opbloeien – dat vindt Priscilla het allerleukst aan haar werk. Ze is zorgzaam, creatief en een echte doener. Verder is ze een creabea en heeft ze een zwak voor Friends. Ook bij de 20e keer kijken is die serie nog leuk.

Stagiaire & invalkracht

Met veel plezier werkt Quinty bij JimpyPlay. De kinderen een leuke dag geven staat bij haar op nummer 1. Quinty is sociaal, betrokken en zorgzaam. En niet te vergeten: Quinty is een groot liefhebber van MonChou taart. In haar vrije tijd spreekt zij graag af met vrienden. Of is zij te vinden op het voetbalveld.

Stagiair pedagogisch medewerker
Elk kind is anders en dat maakt het werk voor haar zo leuk. Net als kinderen helpen bij het ontdekken van wat ze echt leuk vinden. Quinty is behulpzaam, leergierig en een echte doorzetter. Haar maak je blij met sushi en series kijken op haar kamer. In haar vrije tijd gaat ze graag naar het hockeyveld of klets zij met haar vrienden.
Pedagogisch medewerker

Alweer 9 jaar werkt Ria bij JimpyPlay. Ze is er gek op om met de kinderen plezier te beleven. Ook houdt ze van spontane ideeën uitvoeren met de groep. Ze is zorgzaam, rustig en meedenkend. In haar vrije tijd wandelt ze graag. Het liefst met een stuk roombotercake met verse aardbeien en slagroom toe.

Pedagogisch medewerker

Sandra is dol op werken met kinderen, omdat ze zo lekker zichzelf zijn. Ze vindt niets leuker dan hen helpen om nieuwe dingen te leren én vervolgens de lach op hun gezicht zien. Sandra is zorgzaam, sociaal en creatief. Oh ja, en ze is verslaafd aan vanille-ijs met een toef slagroom. Daar geniet ze na een leuke werkdag extra van.

Pedagogisch medewerker

Samen met de kinderen leuke dingen doen vindt Sanne het mooist aan haar werk. Ze zorgt er altijd voor dat de kinderen een fijne dag hebben en blij naar huis gaan. Betrouwbaar, flexibel en behulpzaam is hoe zij is. En gek op plezier maken samen – dat spreekt voor zich.

Pedagogisch coach & beleidsmedeweker

Na een aantal jaar in de jeugdzorg werkt Tessa nu alweer 6 jaar bij JimpyPlay. Tessa coacht zowel kinderen als collega’s en vindt het prachtig om hen te volgen, ondersteunen en motiveren in het leerproces. Ze is grappig en analytisch. Tessa wordt blij van sporten, schrijven en in de natuur zijn.

Vrijwilliger

Tetiana helpt de kinderen om mooie dingen te maken. Ze is gevlucht uit Oekraïne en was daar al een creatief talent. Zo maakte zelf prachtige kleding. Nu helpt ze met veel plezier bij JimpyPlay. Ze vindt het fantastisch om de kinderen nieuwe dingen te leren en te laten zien dat ze meer kunnen dan ze denken.

Werken bij JimpyPlay kinderopvang in Hoogwoud?

Zoek je een professionele werkplek waar je veel vrijheid krijgt om creatieve ideeën voor sport, spel, muziek en knutselen uit te voeren? Dan is JimpyPlay dé kinderopvang waar je je hart kunt ophalen. Terwijl jij kinderen helpt om zich te ontwikkelen, krijg je zelf ook volop ontwikkelkansen. Denk aan begeleiding door een pedagogisch coach, veel verantwoordelijkheid en zelfstandig intakes doen. Daarnaast krijg je in de inwerkperiode een buddy die je op weg helpt en aan wie je alles kunt vragen.

Klinkt goed? Wie weet ben jij ons nieuwste teamlid. Zorg er wel voor dat je minimaal een mbo-3-diploma hebt waarmee je in de kinderopvang mag werken (tip: doe de diplomacheck). Check check dubbelcheck? Reageer dan op één van onze vacatures. We ontmoeten je graag!

Stage lopen bij JimpyPlay?

Ben je op zoek naar een leerzame en vooral leuke stage? Enthousiaste mbo-studenten zijn zeker welkom om stage te lopen bij onze peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang. Tijdens je stage houd je je, samen met met je collega’s, bezig met de verzorging en ontwikkeling van de kinderen. Je krijgt verschillende taken en verantwoordelijkheden, die we stap voor stap opbouwen. Een praktijkbegeleider helpt je bij het behalen van je leerdoelen. Zo heb je niet alleen een onvergetelijke stage-ervaring, maar leer je er ook veel van.

JimpyPlay is een erkend leerbedrijf. Wij bieden stageplekken voor de volgende opleidingen: Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (mbo-4), Medewerker sport en recreatie (mbo-2), Pedagogisch medewerker kinderopvang (mbo-3), Sport- en bewegingsleider (mbo-3) en Coördinator buurt, onderwijs en sport (mbo-4).

 

Open sollicitatie?

Heb je de tekst hiernaast met
een big smile gelezen en lijkt werken
bij JimpyPlay je geweldig,
maar staat dé
vacature voor jou er niet tussen?
Misschien is er toch plek!
Stuur ons een open sollicitatie
via werkenbij@jimpyplay.nl.